Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

294 commentaren van in totaal 294 beoordelingen
Service
H.G.A. van Leent (Zevenbergen )
15/08/2018
9

Omdat IK al jaren ervaring heb met de Dealer Andreae B.V.

Service
P.T. Lambregts (Zevenbergen)
15/08/2018
9

Zeer bekwaam en correct en vriendelijk

Service
Mevr. T. Broeders (Zevenbergen)
08/08/2018
10

Ben al jaren klant bij Andreae tot volle tevredenheid.

Service
Marianne van der Put
02/08/2018
10

Andreae is een betrouwbare autodealer. Ze werken correct en netjes! Bovendien zijn ze altijd vriendelijk.

Service
A.Schreuders (Klundert)
01/08/2018
9

Prima dealer. Zeer goede service.

Service
B
31/07/2018
10

Prima service, wordt zelfs bij afleveren van de auto voor een onderhoudsbeurt netjes naar het werk gebracht en weer opgehaald. Als de auto klaar is , hebben ze deze ook netjes schoon gemaakt van binnen. Prettige sfeer en vakkundige medewerkers.

Service
H. de Kinderen (Etten-Leur)
30/07/2018
9

KOMT AFSPRAKEN STEEDS NA EN WERKZAAMHEDEN WORDEN PRIMA UITGEVOERD.

Service
R.L. Heeres (Prinsenbeek )
20/07/2018
10

Altijd uitstekende service, klantgericht denken en zeer vriendelijk.Ik kom nu al 8 jaar bij deze garage en ga daar nooit weg. Ik raad zo veel mogelijk mensen aan om eens bij deze dealer langs te gaan want die zullen hetzelfde ervaren.

Verkoop
Toine Hauser (Oud Gastel)
17/07/2018
10

vakkundig en professioneel, vriendelijk en een goede inruil prijs voor mijn vorige auto

Service
Meneer van Beek
27/06/2018
9

Netjes, verzorgd, betrouwbaar personeel dat altijd duidelijke heldere antwoorden geeft op gestelde vragen. Service is uitstekend en dat verhoogd het rijplezier.

Service
Dhr. Koops (Etten-Leur)
21/06/2018
9

Klantvriendelijk en goede service.

Verkoop
Hans van Weelden (Zevenbergen)
20/06/2018
10

Keurige ontvangst en een prima uitleg over de nieuwe Toyota Aygo.Vragen correct beantwoord en de mogelijkheid voor een proefritOok de after-sales snel en correct afgehandeld.

Service
Jack Ossewaarde (Zevenbergen)
20/06/2018
9

Zeer goede service en vriendelijke benadering

Service
Pieter
20/06/2018
10

Prima service en kwaliteit.

Service
Frank Brugel (Zevenbergen)
14/06/2018
10

ik ben een tevreden klant

Service
Henk Schoone (Etten-Leur)
12/06/2018
9

De dealer heeft altijd tijd. Geven uitstekend advies. Ook als een reparatie nog even kan wachten.Perfecte service.

Service
DHR. v. Minderhout (Zevenbergen)
08/06/2018
9

klant vriendelijke en goede service zijn wel de kenmerken van dit bedrijf , en geen onzin verhalen over de kosten.

Service
Peter (Etten-Leur)
06/06/2018
10

Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en goed bezig

Service
A.Diepstraten (Terheijden)
17/05/2018
9

Altijd fijne ontvangst, goede en vriendelijke behandeling, en duidelijke afspraken. Zeer tevreden.

Service
R hazenberg (Zevenbergen)
17/05/2018
7

Correct en voldoende geholpen !

Service
Mevr.M.C.van den Broek (Klundert)
09/05/2018
9

Al meer dan 40 jaar ben ik een trouwe klant van Andreae BV. Ware ik niet tevreden geweest, dan zou ik niet zoveel jaren trouw gebleven zijn.

Service
W Oosters (Zevenbergen)
09/05/2018
9

Prima service

Service
Carmen Koudenburg (Oud-Beijerland)
26/04/2018
10

Zij leveren een goede, snelle service, vooraf prijsopgave. Netjes gebeld wat er met de auto aan de hand is. Vriendelijk personeel, ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

Service
Erik van Bavel (Zevenbergen)
25/04/2018
9

Bij Andreae wordt je keurig ontvangen en goed voorgelicht over het uit te voeren onderhoud en de kosten daar van.Het onderhoud is juist uitgevoerd met een checklist die je vervolgens mee krijgt.De auto is mooi schoon gemaakt wat onderdeel is van het compleet pakket.Ik ben dus erg tevreden!!!!

Service
B Geerts (Klundert )
18/04/2018
10

Staan altijd voor je klaar en zeer vriendelijk

Service
Caroline (Zevenbergen)
18/04/2018
9

Vakkundige en vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg. Er wordt tijdig gebeld als er iets is en alle opties worden besproken. Een topgarage.

Service
Mevr.C.J.M.Mol ( Corrie) (Etten-Leur )
18/04/2018
10

Hier is klant koning.Vriendelijk kwalitatieve mensen.Koop ik een nieuwe Toyota ....dan is dat zeker bij garage Andrea in Zevenbergen!

Verkoop
Leo Thiele (Zevenbergen )
12/04/2018
10

Altijd een persoonlijke benadering zowel door het verkoopteam als het werkplaatsteam, altijd perfect.

Service
Mariska Nooren (Prinsenbeek)
11/04/2018
10

Ze zijn top

Verkoop
Fam. Esser (Capelle aan den IJssel)
04/04/2018
10

Klant vriendelijk goede service

Service
Patricia Sparnaaij (Capelle aan den IJssel)
14/03/2018
10

Goede service en erg klantvriendelijk

Service
M. Schets (Prinsenbeek)
08/03/2018
8

Alles is er gewoon goed!

Service
Erris J. Plooij
08/02/2018
10

De ontvangstruimte ziet er heel keurig en uitnodigend uit. Betrokken baliemedewerker is netjes, behulpzaam en legt alles duidelijk uit. Indien kan worden gewacht op reparatie/onderhoudsbeurt wordt tijdig aangegeven wanneer de auto naar verwachting gereed kan zijn. Het lijkt wat overdreven, maar ik vind het altijd een "feest" om weer even naar deze dealer te gaan en dat nu al zo'n 20 jaar. Is er ruimte voor dan is een praatje, altijd een vast onderdeel van een bezoek aan deze dealer. Ik ben mede door hen een "Toyota-fan" geworden en tot nu toe gebleven.

Service
jacqueline de leeuw (den hout)
24/01/2018
10

zeer goede service en klantvriendelijk

Service
JJ Advocaat (Standdaarbuiten)
11/01/2018
10

Omdat ik altijd prima geholpen word, alles vantevoren duidelijk is en als er onverwachte zaken opdoen word ik direct gebeld.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Zeer goede service. Vriendelijk personeel en er wordt goed meegedacht over oplossingen. Zeer klantvriendelijke garage.

Service
Dhr Mans (Zevenbergen)
03/01/2018
10

Mwn helpt je correct. Denkt mee met de juiste oplossingen.Ik kom er al jaren en heb steeds positieve ervaringen. Zeker aan te raden.

Service
Dhr P van den Berge (zevenbergen)
03/01/2018
10

al meer dan 40jaar ervaring zeer tevreden over de firma andreae bv

Service
Ad (Made)
27/12/2017
10

Zeer gastvrij. Ze weten wat ik wil en zeer betrouwbaar en transparant.t is net familie...of ik thuis kom

Service
Peter Koreman (Breda)
20/12/2017
10

Het is een niet al te grote dealer die blijkt geeft zijn klanten persoonlijk te kennen en zeer klantvriendelijke en professioneel werkt met een uitstekende service.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Keurig nette zaak, service gericht, meedenkend en vakbekwaam.

Service
Dhr a oostdijk (Drimmelen)
13/12/2017
10

Korte afstand

Service
Harold Bouwhuis (Zevenbergen)
12/12/2017
10

vakkundig en vertrouwd

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Al meer dan 25 jaar ervaring met dit bedrijf. Efficiënt en effectief bij het onderhoud van mijn Toyota('s). Steeds klantvriendelijk, servicegericht en meedenkend.

Service
Math van den Bosch (Etten-Leur)
29/11/2017
8

Vriendelijk personeel met een goed luisterend oor.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Ruim 30 jaar perfekte ervaring. korrekt bedrijf, afspraken worden netjes nagekomen, onverwachte reparaties worden vooraf gemeld met kostenopgave. vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Correcte en vriendelijke behandeling en werkzaamheden correct uitgevoerd.

Service
A.Schreuders
08/11/2017
9

Prima service, duidelijke afspraken en goed ontvangen.

Service
CEJD Kuijper (Breda)
08/11/2017
10

Fijne garage met vriendelijk personeel en uitstekende service

Service
Anoniem
01/11/2017
9

andreae is een goede dealer en goed personeel en verkoper

Service
Dhr. J.M. van Suylekom
01/11/2017
9

vriendelijke wijze waarop ik als klant geholpen wordt, correcte service, duidelijke uitleg

Service
Marcel
01/11/2017
10

Ze helpen je altijd vriendelijk en als er iets anders extra aan de hand is met de wagen om ergere kosten te kunnen voorkomen door eerder te vervangen bellen ze netjes met gelijk de juiste extra kosten.

Service
Dhr. W.A. de Kok (Zevenbergen)
18/10/2017
9

komen afspraken na, vriendelijk en vakkundig

Service
Dhr.Ben Tobbe (Etten-Leur)
18/10/2017
8

Ik ben tevreden over de gehele gang van zaken.

Service
Wil Maas (Hoeven)
18/10/2017
10

Vriendelijk, efficient, vakkundig, ik kom er met plezier

Verkoop
antoon v.d.made (made)
16/10/2017
9

door de algehele behandeling en afwerking

Service
Dhr. E.M. Snel (Etten-Leur)
05/10/2017
10

De uitstaling van het totale bedrijf, dus zowel Verkoop, Receptie als werkplaatspersoneel, geeft vertrouwen.Ik ben dan ook zeer tevreden over Andreae B.V.

Verkoop
Ruud Staas (Klundert)
20/09/2017
10

Daar gaat alles zoals het moet zijn dus geen flauwekul.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

altijd goed contact en goede service

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Ik heb al 26 jaar hele goede ervaringen met dit bedrijf. Klasse !

Service
jokehorster @ telfort.nl (rotterdam 3069 pd)
13/09/2017
10

alles loop altyd perfectals ik aan een andere auto toe was was t weer by andrea hier in Rotterdam vlakby myn huis kwam er geen Toyota meer enkel al wegens de service. myn dochter heeft ook een auto een ayrus ook gekocht by andrea ook zeer tevreden zo ben ik ook by andreae terecht gekomen voor myn onderhoud wy zyn super tevreden .

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Sinds begin jaren '80 verschillende nieuwe toyota's gekocht en laten onderhouden.Service en vakmanschap zijn bij dit bedrijf in uitstekende handen!Kan Andreae b.v. prima aanbevelen.

Service
J.A. van Gils (Oosterhout)
06/09/2017
8

Goed en betrouwbaar

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Prima bedrijf, goede service.

Service
Margo (Moerdijk)
23/08/2017
10

Eindelijk een dealer met oog voor detail en die net dat stapje extra zet!!! Ik had een vettige voorruit - welke ik wel geprobeerd heb schoon te krijgen, maar ik ben daar gewoon niet handig in en/of ik had daar niet de juiste spullen voor. Anyway.... het bleef maar een doorn in mijn oog. Maar nu niet meer. Ik bracht hem weg voor een kleine beurt en ik kreeg hem terug - beurt gedaan en inclusief schone voorruit binnen & buiten, zonder dat ik daar om heb gevraagd.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Vriendelijk. Ze luisteren naar je wensen.

Verkoop
George stoffels (Zevenbergen)
26/07/2017
10

Ze zijn enorm prettig in omgang en duidelijk betreffende zaken doen.

Service
Dhr.J.M. Ossewaarde (Zevenbergen)
24/07/2017
9

Omdat je een correcte behandeling krijgt en een zeer goede service. Tevens is de onderhoudsbeurt tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
M. van der Put (Rotterdam)
24/07/2017
9

Het personeel is vriendelijk en de dealer is eerlijk.

Service
Frank Brugel (Zevenbergen)
14/07/2017
10

Ik heb sinds afgelopen jaar een Toyota gekocht aldaar en ben zeer tevreden hoe ik toen ben geholpen maar zeker tevreden ben ik op de wijze dat ik word behandeld en geholpen als ik daar kom voor onderhoud en als ik daar binnen kom om andere voertuigen kom bekijken. Ik ben dus op dit moment een zeer tevreden klant.

Verkoop
Jan Martin & Thea (Zevenbergen)
13/07/2017
10

De service is top, vriendelijkheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij Andreae.

Verkoop
Pieter van Hoogdalem (Zevenbergen)
12/07/2017
9

tevreden

Verkoop
Wessels J (Fijnaart)
30/06/2017
10

Ben zeer tevreden over de verkoper en heeft mij volledig informatie vertrekt over de model [Jaris ]

Service
Gerard Akkerman (Raamsdonksveer)
22/06/2017
10

Super , vakkundig en altijd bereid om mee te denken

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Kostenspecificatie van de onderhoudsbeurt { door Toyota centraal opgelegd } ontbrak'.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
9

Over het algemeen zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/06/2017
9

correct, goede service, nette zaak. weten waar het over gaat

Verkoop
Chantal Straver (Barendrecht )
09/06/2017
10

Heel fijne, vriendelijke en persoonlijke service. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Uitgebreid besproken waar ik naar op zoek was, met een oprecht betrokken adviseur die de tijd ervoor nam, ook om alles binnen het budget te houden. Ik ben erg tevreden, ben heel erg blij met mijn nieuwe auto, maar zeker ook met het autobedrijf waar ik het onderhoud laat doen. Sterker nog: mijn man heeft nu ook zijn nieuwe auto bij deze dealer gehaald. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een Toyota.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Omdat afspraken altijd worden nagekomen, als er iets veranderd wordt ik tijdig op de hoogte gebracht.

Verkoop
Mevr.M.C.van den Broek (Klundert)
01/06/2017
10

Klantvriendelijkheid, altijd een luisterend oor voor eventuele vragen, daadwerkelijke hulp bij ongemakken en bovenal de persoonlijke omgang(met naam).

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Klein familie bedrijf die behalve voor de auto ook goed voor hun klanten zorgen.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

werkzaamheden, snel en zeer goed uitgevoerd . Na telefonisch contact heeft nog diezelfde dag de reparatie plaats gevonden. Directrice en monteurs vriendelijk, correct en met verstand van zaken.
En dat al ruim dertig jaar !!

Service
j.a.m segers (klundert)
31/05/2017
7

afspraken nakomen, als ik de auto voor reparatie s'morgens vroeg breng en gezegd wordt reparatie duur een kleine 1,5 uur verwacht ik niet dat ik in de middag nog moet bellen of de auto gereed is, en gezegd wordt dan dat de auto over 1uur gereed is.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Wordt altijd goed geholpen en problemen worden opgelost

Service
Anoniem
04/05/2017
8

goede auto dealer altijd tevreden

Service
Dhr C Sikken (Prinsenbeek)
19/04/2017
8

Klantvriendelijke sfeer, kostenbewust ook voor de klant, denken met je mee. Geven advies zonder te pushen. Zijn flexibel als er onverwacht een reparatie plaats moet vinden.

Service
B.F. Ooijen (Oudenbosch)
12/04/2017
10

We worden altijd netjes en vriendelijk ontvangen. Afspraken worden nagekomen kortom een 10

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
10

Goede en betrouwbare dealer

Service
Cees (Dongen)
05/04/2017
8

persoonlijke klant benadering en een perfecte service.

Service
jan Lips (Zevenbergen)
05/04/2017
10

goed netjes en vriendelijk

Service
René Meijer (Dinteloord)
23/03/2017
9

Prima service, lekker flexibel.
Geen megadealer, maar een kleinere dealer met meer persoonlijke aandacht.

Verkoop
Leonie Verbaan (Zevenhuizen)
16/03/2017
10

Zeer prettig bedrijf, uiterst fijn verkoopgesprek door iemand met verstand van zaken zonder opdringerig te zijn!

Verkoop
Anoniem
06/03/2017
9

Helder,betrouwbaar, afspraak is afspraak, meedenken.

Service
Ruud de Vrijer (Zevenbergen)
16/02/2017
8

een goede service en vriendelijke behandeling zonder fratsen. ook altijd een reparatie(als die er al is) naar behoren.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Complimenten Voor het bedrijf. groetjes een tevredene klant.

Service
Hans Vliegenthart (Zevenbergen)
15/02/2017
9

Deze dealer is een kleinschalige met als voordeel dat je elkaar kent. Op deze manier is er een wederzijds vertrouwen. Er is aandacht voor de technische problemen en worden met aandacht onderzocht. Mijn gezondheid ging even niet goed en werd door de zaak thuisgebracht en weer opgehaald let wel zonder kosten. Als dat geen service is dan weet ik het niet meer.

Service
L Thiele
14/02/2017
9

Goede garage met correct personeel die afspraken na komen.

Service
W.J.M. van der Hoeven (Zevenbergen)
01/02/2017
8

goed geholpen en tevreden

Verkoop
Jacqueline de Leeuw (Den Hout)
28/12/2016
9

Zeer deskundig advies gegeven

Service
George Stoffels (Zevenbergen )
10/11/2016
10

Toen we de auto ophaalde werd er verteld dat er een velg iets was beschadigd bij de werkzaamheden. Deze beschadiging was eigenlijk niet te zien. Ik zou wel eens willen weten bij hoeveel bedrijven men de mond zou houden. Beschadiging is trouwens prima opgelost. Al met al service is altijd al goed. Maar dit vind ik een pluim waard.

Service
J.R.Meijer (Dinteloord)
10/11/2016
9

Prima service, fijne dealer.

Service
Marcel Naalden (Zevenbergen)
14/10/2016
10

Ze doen het prima en ze belde me zelfs dat de kosten zelfs lager uitvielen door dat mijn remmen niet nodig waren om te vervangen en als er wel iets bij komt bellen ze ook netjes met gelijk wat de kosten zijn en of je daar mee eens bent en dat ze het dan ook mogen vervangen.
de klantvriendelijkheid van allemaal is daar echt zeer goed en ook erg behulpzaam.

Service
Dhr. A.Schreuders (Klundert)
12/10/2016
9

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
Joke Horster (rotterdam)
07/10/2016
10

ik hoef alleen maar te bellen word altyd vriendelyk te word gestaan afspraken worden altyd nagekomen
zelf myn auto word opgehaald en weer thuisgebracht en er staat weer een andere voor de deur die dag excellente service
daarvoor ben ik met deze dealer erg in me nopjes .als ik by spiering was gebleven had ik nooit meer een toyota gekocht
maar by deze dealer blyf ik toyota ryden .

Service
Dhr. E.M. Snel (Etten-Leur)
06/10/2016
10

Ik wordt bij deze dealer netjes te woord gestaan en uiterst correct behandeld.

Service
Schoenmakers (Oosteind)
05/10/2016
9

Zeer correct bedrijf.

Service
F Maton (Made)
26/09/2016
8

goede afspraken en meedenken in oplossingen

Service
Anoniem
22/09/2016
10

Altijd goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook worden de kosten duidelijk van tevoren met u doorgesproken en ook de eventuele verwachte kosten in de toekomst worden na een beurt/APK duidelijk gemaakt aan u.

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Ik ben al vele jaren een heel tevreden klant en heb nooit problemen gehad bij deze dealer.

Service
G.v.Haaften (Zevenbergen)
15/09/2016
9

Goed en vriendelijk geholpen. Auto op tijd klaar. Wordt altijd geinformeerd als er bijzonderheden zijn. Ook wordt vooraf gevraagd of er bijzonderheden zijn. Ben in het verleden ook al enkele malen kosteloos geholpen aan wat achteraf kleine dingen bleken te zijn.

Service
Gery Misbeek (Sint Willebrord)
24/08/2016
9

keurige, correcte omgang met cliënten, je weet van tevoren ongeveer wat de kosten zijn, kortom een fijne dealer.

Service
Carola Post (Dordrecht)
15/08/2016
10

Meedenkend, vriendelijk, vakkundig, behulpzaam, erg prettig!

Service
Kate van Overveld (Zevenbergen)
15/08/2016
10

Zeer klantvriendelijk personeel. Vooraf altijd overleg over reparatie en kostenplaatje ervan. Je word altijd gelijk geholpen ook zonder afspraak. Niemand voelt zich er boven de klant staan en dat voelt heel vertrouwd. Kortom een heel fijn garagebedrijf waar je je gelijk thuisvoelt én de koffie is er ook erg lekker!

Service
Peter Smetsers (Oosterhout (N.Br.))
10/08/2016
9

Garage kent een hoge mate van service en klantvriendelijkheid!!

Service
Edgar Belgers. (Gilze.)
03/08/2016
10

Ik word bij Andreae sinds 2003 zeer vriendelijk geholpen. Het uit te voeren onderhoud en eventuele reparaties worden keurig gedaan en krijg daaromtrent duidelijke uitleg. Voor mij een zeer vertrouwd adres.

Service
Anoniem
20/07/2016
8

Behulpzaam personeel wat direct in speelt op problematiek

Service
Anoniem
06/07/2016
8

alles is goed

Service
Ruud de vrijer (Zevenbergen )
09/06/2016
9

De klantvriendelijkheid de service al jaren erg goed. Een hele prettige dealer van een heel goed merk.

Verkoop
Hans Verschoor (Rotterdam)
08/06/2016
10

Perfecte behandeling. Verkoopadviseur nam echt de tijd voor mij (ben van nature niet zo gemakkelijk en vraagt nogal door). Daarnaast was de verkoper een leuke vlotte kerel die in heldere taal uitleg gaf aan de door mij gestelde vragen.

Verkoop
Wim van Berkum (Etten-Leur)
08/06/2016
9

klant vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Vriendelijke ontvangst; afspraken kloppen perfect

Service
Anoniem
25/05/2016
10

In al de jaren dat ik klant ben bij Andrea heb ik geen moment gedacht een andere garage te bezoeken.

Service
Hans Vliegenthart (Zevenbergen)
13/05/2016
9

Het is een klein bedrijf met gemoedelijk personeel en aandacht voor je hebben.

Verkoop
Dhr Ron van Gend (Rotterdam)
25/04/2016
10

Professioneel bedrijf; duidelijke afspraken, hoge betrokkenheid voor Toyota in ruimste zin

Service
Jos van Kaam (Zevenbergen)
22/04/2016
8

Goede behandeling en service

Verkoop
Mevr.C.J.M. Mol [ Corrie ] (Etten-Leur)
20/04/2016
10

Men staat voor kwaliteit,eerlijk en betrouwbaarheid.

Service
Hubert C.A. (Prinsenbeek)
14/04/2016
9

Alles ziet er keurig verzorgd uit en de monteurs hebben een uitstekende kennis van zaken

Verkoop
Colen (Etten leur)
13/04/2016
10

Open en eerlijke manier van onderhandelen en handelen

Service
martin spruijt (zevenbergen)
13/04/2016
10

Zeer klant vriendelijk van receptie tot werkplaats probeer altijd de beste reparatie zo goed en goedkoop uit te voeren, dus Super!

Service
Math van den Bosch (Etten-Leur)
13/04/2016
8

Vlotte en correcte afhandeling door vriendelijk personeel

Service
Dirk de Groot (Roosendaal)
23/03/2016
9

Ik ben zeer tevreden met deze dealer

Service
John Thijssen (Etten-Leur)
23/03/2016
9

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede service en auto netjes opgeleverd na controle beurt.

Service
Mevr. J.Knook (Klundert)
17/03/2016
8

goede, snelle service tegen een redelijke prijs

Service
Anoniem
16/03/2016
9

Prima service en een helder verhaal!

Verkoop
J. van BENTHEM (r)
14/03/2016
10

service en vriendelijkheid

Service
L Thiele (Zevenbergen)
24/02/2016
9

Alles is zeer goed geregeld.

Service
C.J. den Hollander (Klundert)
17/02/2016
9

Correcte behandeling en goede uitvoering werkzaamheden.

Service
Piet Vroegop (Zevenbergen)
17/02/2016
8

Als ik hier kom word ik correct en vriendelijk behandelt en zo hoort het ook dat mag geen uitzondering zijn

Service
B Schoenmakers (Oosteind)
12/02/2016
8

Deze zijn werkzaamheden erg goed uitvoerd

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Goede service

Service
den Hollander (Klundert)
10/02/2016
9

10 correct en alles volgens afspraak.

Service
Gonny Vogels v. Schijndel (Etten -Leur)
10/02/2016
8

Wij zijn erg tevreden over alles

Service
Mariska Nooren (Prinsenbeek )
10/02/2016
10

Omdat ze goed zijn in hun werk top

Service
Wil (Zevenbergen )
10/02/2016
9

Goede persoonlijke aandacht en service

Verkoop
Anoniem
08/02/2016
9

Zeer spontaan ontvangst, met aan bod van koffie en een zeer goede voorlichting , en informatie.

Verkoop
a.jansen (oud-gastel)
01/02/2016
10

alles naar wens

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Al vele jaren zeer tevreden en afspraken worden nagekomen.
Voor on.verwachte meerkosten tijdens een service beurt, wordt altijd eerst toestemming gevraagt.
Zelfs als het maar het batterijtje van de sleutel is.

Service
Jan H. Vriends (Breda)
27/01/2016
8

Kordaat, duidelijk, vriendelijk en bekwaam geholpen; dank voor koffie en soepje tijdens het wachten en de aanbeveling van een heerlijke lange wandeling door de polders ten zuiden van Zevenbergen.

Service
Nijnatten van C (Etten-Leur)
27/01/2016
9

Bijna volmaakt

Service
Liesbeth Vroegop (Klundert)
21/01/2016
9

betrouwbaar en vriendelijk

Service
Lonneke van Loon (Made)
21/01/2016
9

Ik ben zeer tevreden over hun service. Je wordt vriendelijk ontvangen en het voelt vertrouwd.

Verkoop
A. de Vos (Zevenbergen)
13/01/2016
9

vriendelijk, afspraken worden nagekomen, gewoon prettig

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en met het verhelpen van zaken die bij de APK aan het licht kwamen.

Service
Chris Huber (Waspik)
13/01/2016
9

vriendelijk familiebedrijf, vakmensen

Service
jansen a. (oud-gastel)
30/12/2015
10

er is niks mis mee.

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
10

Zeer vriendelijk.goede service

Service
W.J.M. van der Hoeven (Zevenbergen)
09/12/2015
9

Ik ben goed geholpen en de afspraken zijn nagekomen

Verkoop
Patrice Stede - Reniers (dordrecht)
03/12/2015
10

zoals eerder vermeld vindt ik de dealer erg behulpzaam, regelt alles keurig reageert snel en geeft tips

Service
Dhr Fransen
02/12/2015
10

Men wordt er correct en vriendelijk te woord gestaan. De werkzaamheden worden tevoren afgesproken.
Het onderhoud, een kleine beurt, en de APK zijn vervolgens netjes volgens planning uitgevoerd.
Aan de hand van de Toyota prijzenlijst voor onderhoud wist ik wat ik moest afrekenen.
Dit geheel geeft mij gewoon vertrouwen.

Service
Andre Hollander (Willemstad-nb)
26/11/2015
8

prima service . vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
9

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg

Service
wim nagtzaam (noordhoek)
26/11/2015
10

omdat hij gewoon heel goed is

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Het personeel van de dealer zijn duidelijk en correct. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Dat moet wel als je al meer dan 10 jaar zonder problemen van jaarlijkse beurt naar jaarlijkse beurt rijdt.

Service
Erris J. Plooij (Willemstad)
18/11/2015
10

Vriendelijk en correcte ontvangst, duidelijke uitleg over mogelijk onderhoud en afspraak is afspraak. Bij het ophalen van de auto wordt o.a. het onderhoudsformulier samen doorgenomen. Al 20 jaar hebben mijn vrouw en ik de service van de Toyota-dealer in Zevenbergen op hoog niveau ervaren. Er is dan ook geen enkele aanleiding van dealer en merk te veranderen.

Verkoop
Anoniem
12/11/2015
9

Ik ben erg tevreden.

Service
Chantal Kuijper (Breda )
11/11/2015
10

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Service
Chantal Kuijper (Breda )
11/11/2015
10

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Service
Gery Misbeek (Sint Willebrord)
05/11/2015
8

goede service, komt afspraken na, wordt correct geholpen

Verkoop
Anoniem
02/11/2015
8

kundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
23/10/2015
9

***** heeft mij heel goed geholpen en alles hoed uitgelegd.

Service
Anoniem
21/10/2015
8

Ik ben tevreden over de afhandeling. Zoals afgesproken ben ik gebeld toen bleek dat de kosten hoger zouden uitvallen. De auto lijkt weer prima in orde. Aan de binnenkant van de deur aan de bestuurderskant zat een klepje van de buitenspiegel los. Dat hangt er nu een beetje bij, jammer dat dat niet even vastgezet is...

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Klantvriendelijk en er wordt geluisterd naar mijn wensen

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Nooit problemen, altijd goede voorlichting, alles is bespreekbaar.

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Super service en goed personeel.

Service
joke horster jjc (rotterdam,ommoord)
07/10/2015
10

ik ben eerst hier vlak by my huis by spiering geweest ,een wereld van verschil .
ik was van plan nooit meer een auto tekopen als ik daar moest blyven voor onderhoud
toyota is een fyne auto vandaar by andrea terecht gekomen ,een wereld van verschil van service ,nu zeer dik tevreden .

Service
Anoniem
21/09/2015
10

De klant vriendelijkheid en de goede service.

Verkoop
Anoniem
16/09/2015
9

Vakkundige dealer

Service
De Bell (Etten-leur)
26/08/2015
9

Een top adres

Service
jos v kaam (zevenbergen)
26/08/2015
8

omdat ik het een goede service vindt

Service
Mgrmpotters (Etten leur)
26/08/2015
9

Goed vriendelijke kundige garage

Service
H.Breedijk (Rotterdam)
20/08/2015
10

Goede services betrouwbaar en vriendelijk

Service
Anoniem
13/08/2015
8

Omdat ik altijd heel tevreden ben hoe dat er met mij word omgegaan.

Verkoop
H. de Kinderen (Etten-leur)
11/08/2015
9

Vlotte service, maakt altijd ruimte zo nodig, en vriendelijkheid van alle medewerkers.

Service
Anoniem
05/08/2015
10

Correcte,duidelijke afspraken.Vriendelijke ontvangst.Goede informatie over de te verrichte werkzaamheden.

Service
J Ballendux (Etten-Leur)
29/07/2015
9

Er in één opmerking, waarom moeter altijd betaald worden voor de ruitenwisser vloeistof betalen, staat standaard op de rekening.
Zou het niet van de rekening verwijderd kunnen worden, of vragen bij het inleveren van de auto of er bij gevuld moet worden of niet.

Service
Anoniem
27/07/2015
8


Vindt ik een prima cijfer!!

Service
r.m de vrijer (Zevenbergen)
16/07/2015
9

prima dealer al een hele lange tijd.

Service
Theo Machielsen (Prinsenbeek)
16/07/2015
10

gewoon goed en vriendelijk

Service
Anoniem
15/07/2015
8

Betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken altijd na.

Service
Dhr. Naalden (zevenbergschen-hoek)
15/07/2015
10

ik ben zonder meer zeer tevreden

Service
Anoniem
13/07/2015
8

Prima contact zowel met verkoper als werkplaats. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd en zijn conform de prijsopgave. Personeel weet waar men het over heeft!

Service
D. de Groot (Roosendaal)
08/07/2015
9

Goede service, goed onderhoud van de wagen, afspraak is afspraak en vriendelijke vakbekwame mensen in een goede sfeer.

Service
Mevr. Harmeling (Made)
18/06/2015
8

er is geen mens volmaakt dus vind ik een 8 mooi

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Niets is perfect

Service
Dhr. E.M. Snel (Etten-Leur)
17/06/2015
10

Ik ben uiterst tevreden met de ontvangst in de showroom, en de gegeven informatie en afhandeling van het onderhoud van mijn auto.

Service
Evert van der Spek (Zevenbergen)
17/06/2015
8

Goede service en deskundig advies.

Service
Hans de Kinderen (Etten-Leur)
17/06/2015
8

Ik geef nooit een 10

Service
Mevr. Kanters (Zevenbergen)
17/06/2015
8

Met problemen kan ik altijd gelijk komen

Service
Anoniem
03/06/2015
8

een 8 is hoog

Service
Mevr.MC van den Broek (Klundert)
20/05/2015
10

Andrea bv is al meer dan 40 jaar mijn garagehouder voor aankoop nieuwe auto dan wel de servicebeurten.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
9

Vriendelijk,alle tijd en to the point. Zeer service gericht. Afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Goede service, flexibele en meedenkende instelling, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Dit is voor mij de meest vriendelijke en klantgerichte Toyota dealer in de omgeving.
Ze weten meteen wie ik ben, en gekoppeld aan welke auto's. Een onderhoudsbeurt is snel en makkelijk ingepland, en wordt netjes en goed uitgevoerd. Nooit heb ik achteraf twijfels of klachten gehad over uitgevoerde werkzaamheden of de prijzen hierbij. Na enkele jaren mijn Toyota's hier in onderhoud te hebben, hebben we onze laatste 2 auto's hier gekocht. Puike service !!

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
9

Goede behandeling en goede uitleg over de gestelde vragen.

Service
Soek J. G (standdaarbuiten)
13/05/2015
9

omdat deze dealer naar mijn weten correct handelt
en niet de dealer waar ik hem gekocht heeft.
ook een Toyota dealer .

Service
Mevr.C.J.M. Mol (Etten-Leur)
29/04/2015
10

Ik ben een tevreden klant.
Ik ben een Toyota Yaris rijder,bij leven en welzijn nog jaren.
Mijn auto is en blijft in onderhoud bij deze dealer.
Ook bij eventuele schade.
En mijn volgende auto is weer een Toyota van dezelfde dealer!
Hier weet men nog wat service en kwaliteit is.

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer

Service
Kees Gijsen (Prinsenbeek)
01/04/2015
10

Ik voel mij erg thuis bij deze dealer. De medewerkers zijn er eerlijk, gastvrij en hebben alle tijd voor je. Eindelijk weer een garage de kwaliteit en klantbeleving op een hoog pijl heeft staan. Ik ben nu 1,5 jaar klant maar voor mijn gevoel lijkt dit al wel 25 jaar.
Ik zeg een topbedrijf met geweldige leuke mensen.

Service
M.Potters (Etten-Leur)
01/04/2015
8

goede garage

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Goede service en klantvriendelijk.

Service
C.a. Hubert (PRINSENBEEK )
25/03/2015
9

Alles ziet er zeer verzorgd uit en heeft een professionele uitstraling

Service
Werner Jaspers (Etten-Leur)
18/03/2015
10

Heel klantvriendelijk en kwalitatief goed personeel die oog hebben voor details.

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Goed, betrouwbaar en dicht bij huis

Verkoop
Peter van der Harg (Etten-Leur)
10/03/2015
9

Heel vriendelijk en ook bekend bij mij omdat dit de derde Toyota is die daar als nieuwe auto gekocht is.Prima garage

Service
Marga Dekker (Rotterdam)
19/02/2015
10

Dit is een bedrijf waar je met een gerust hart je auto aan kunt toe vertrouwen. Zeer fijne, klantvriendelijke en professionele dealer.

Service
Carla Vlaminckx (Zevenbergen)
11/02/2015
9

Goede service en behulpzaam en correct

Service
Leo Thiele (Zevenbergen)
11/02/2015
10

Deze dealer is altijd korrekt,duidelijk over wat is uitgevoerd,of wat er gedaan moet worden.

Service
Anoniem
04/02/2015
8

correct maar geen 10

Verkoop
Dhr.Martens (Etten-Leur)
28/01/2015
9

De prettige manier waarop ons te woord werd gestaan met de aanschaf van de nieuwe auto.

Service
Liesbeth Vroegop (Klundert)
21/01/2015
10

Ik ben al jaren tot volle tevredenheid bij deze dealer

Service
Anoniem
05/01/2015
10

Vriendelijke mensen. Onderhoud v auto altijd goed en niet overdreven duur. Blijkt er iets te moeten worden vervangen dan krijg je eerst een telefoontje over wat de extra kosten zijn en of je het hier mee eens bent. Auto is altijd klaar op afgesproken tijd. Gezellige receptie, is niet erg als je hier moet wachten op een kleine reparatie.

Service
jansen a (oud-gastel)
02/12/2014
10

altijd alles prima in orde

Service
Rik Heeres (Prinsenbeek)
02/12/2014
10

Wordt altijd goed geholpen. Als er problemen zijn dan denken ze in oplossingen. Ze zijn altijd eerlijk en transparant.
al met al een zeer goede aanrader!!

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
7

Nog te weining ervaring met dealer om een hoger cijfer toe te kennen.

Verkoop
Johan Dekker (Capelle aan den IJssel)
21/10/2014
9

Zeer vriendelijk.

Service
jos cleypool (zevenbergen)
21/10/2014
8

goede en professionele service

Service
P. van dijk (Roosendaal)
21/10/2014
9

Andreae heeft een nette prijs. heb het gevoel dat deze zaak doet wat hij moet doen en de zaak niet besodemieterd.
Bij een ander dealerbedrijf word ik wel afgezet. Heb alle facturen aan een monteur laten zien van een collega garage en die is van mening dat er zaken zijn vervangen die absoluut niet noodzakelijk zijn. Ik kom dus nooit meer bij het andere dealerbedrijf. Als ik daardoor een andere merk auto moet gaan rijden doordat alles van het andere dealerbedrijf wordt, dan is dat maar zo!

Service
Anoniem
20/10/2014
9

goede service, meedenken bij problemen, vriendelijke medewerkers

Verkoop
christ (zevenbergen)
20/10/2014
10

ik ervaar een hele goede service bij andrea bv en ik heb al de zoveelste Toyota daar gekocht.
en ben daar altijd goed te woord gestaan en altijd netjes geholpen heb nooit problemen gehad met andrea.
en als ik zelf iets met de auto had wat niet veel voorkomt . wordt het altijd netjes opgelost.
dus ik zeg heb je een occasion of een nieuwe auto vooral een Toyota nodig ga naar andrea .

Verkoop
Anoniem
16/10/2014
9

lange positieve ervaring met deze dealer, kan er altijd terecht en heb nooit het idee dat er iets niet goed gaat.

Verkoop
Petty Machielsen (Breda)
15/10/2014
10

Een goede vriendelijke,zeker geen opdringerige verkoper.
Neemt alle tijd voor je.
Een fijne man

Service
Wil Huijben (Zevenbergen)
14/10/2014
10

vriendelijk, goede service, weet wat ik kan verwachten

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Klantvriendelijk en correct. Goede info. Niet alles wordt altijd helemaal afgewerkt bij een beurt. Aparte zaken, buiten de standaard beurt om moet wel eens voor terug gekomen worden.

Service
Dhr. Apon (Zevenbergschen Hoek)
08/10/2014
10

Iedereen is vriendelijk , werkzaamheden worden correct uitgevoerd , verkoper gaf een zeer vertrouwde indruk, dat heeft als resultaat dat wij een auto hebben gekocht.

Service
Mevr. E.C. Fiolet-Buurstede (Etten-Leur)
08/10/2014
10

Ik ben al meer dan 25 jaar klant, en ben zeer tevreden. Als dat niet zo was, dan ging ik naar een andere garage in mijn eigen woonplaats.

Service
Joseph Meesters (Hoeven)
07/10/2014
9

nette behandeling

Service
W. van Dongen (Zevenbergen)
07/10/2014
9

Geheel klantvriendelijk en alles wordt perfect geregeld.

Service
Anoniem
06/10/2014
8

vriendelijke mensen, vooraf prijsopgave, je wordt goed geholpen

Service
Anoniem
01/10/2014
8

goed behandeld, correct, meestal snel terecht kunnen.
alleen de kosten zijn hoog bij een merkdealer. (wel kwaliteit)

Service
Anoniem
01/10/2014
10

vriendelijkheid, uitstraling, kennis

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Goede en vertrouwde behandeling en prettige omgang

Service
Kees Gijsen (Prinsenbeek)
30/09/2014
10

Klantvriendelijk en service gericht

Service
Anoniem
25/09/2014
8

Correcte behandeling volgens gemaakte afspraken

Service
F Maton (Made )
25/09/2014
8

gewoon goed

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Ik ben al meer dan 20 jaar heel tevreden over deze dealer.

Service
Mevr W Goossens (Klundert)
23/09/2014
8

je wordt vriendelijk snel en netjes geholpen en te woord gestaan

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Betrouwbaar vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Prima service!

Service
Anoniem
19/09/2014
8

klantgericht en goede service

Service
C. van Heiningen (Oudemolen)
19/09/2014
10

Goede en behulpzame verkoopafdeling en goede werkplaats met bekwame monteurs

Service
Regine van Irsel (Dongen)
19/09/2014
7

Klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf zijn prima. Daarvoor zou mijn beoordeling een 9 zijn. Helaas werd ik bij de aankoop van mijn eerste Toyota door de verkoper verkeerd ingelicht. Ik wilde per se een auto met CVT-transmissie. Volgens de verkoper zou de Aygo deze hebben, wat later, nadat ik de auto al had gekocht, onjuist bleek te zijn. Ik kreeg toen wel het aanbod om de koop ongedaan te maken, maar ik ben hier niet op ingegaan en dacht dat ik wel zou kunnen wennen aan een halfautomaat. Maar dat beviel absoluut niet en toen heb ik binnen afzienbare tijd de Aygo omgeruild voor een Yaris Hybrid met CVT. Helaas ging dat niet helemaal zonder slag of stoot. Dit was voor mij vooralsnog geen reden om over te stappen na een ander garagebedrijf. Gelukkig ben ik nu wel helemaal happy met mijn Yaris Hybrid en de service van Autobedrijf Andreae en kan beide iedereen aanbevelen.

Service
Anoniem
11/09/2014
9

Service

Service
Anoniem
04/09/2014
9

Dat men goed te woord staat .
En als ikzelf vraag op de dagen dat het bij MIJ uitkomt, voor onderhoud ,komt het meeatal ook goed uit bij de Daeler Andreae in Zevenbergen .
Dus niks op aan te merken .
Beleeft & netjes .

Service
Dhr. T. Bruinsma (Oudenbosch)
28/08/2014
9

Ik word altijd goed geholpen, de kosten zijn duidelijk en ik heb nog nooit problemen gehad.

Service
Marianne Boender (Made)
27/08/2014
10

Prima kontakt en uiterst betrouwbaar!

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Goede en service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
25/08/2014
9

goede snelle service

Service
Anoniem
21/08/2014
8

Fijne mensen (is ook heel belangrijk), goede service, goede kwaliteit

Service
Anoniem
20/08/2014
10

Prima service

Service
Anoniem
12/08/2014
10

Prima, eerlijke service

Service
J.Haspers (Breda)
11/08/2014
9

zeer klantvriendelijk en bereidheid om mee te denken over afspraakmogelijkheid

Service
Ir. J. Naber w.i. (Etten-Leur)
06/08/2014
10

Ik ben al jaren klant bij mijn garage. Tot nu toe altijd bijzonder tevreden geweest. Zowel met directie als medewerkers op zeer vriendschappelijke wijze te communiceren, Ik heb mij nimmer een nummer gevoeld bij deze garage maar als klant die met wellevendheid wordt tegemoet getreden
Met name dit aspect in combinatie met zeer correcte "bediening"en vakmanschap geef ik mijn garage de hoogste waardereing

Service
Anoniem
31/07/2014
10

Zeer deskundig en vriendelijk personeel en leggen duidelijk uit wat ze en waarom gedaan hebben

Service
Anoniem
30/07/2014
7

het luisteren en de juiste actie ondernemen is soms niet altijd goed, soms wordt de klant niet serieus genomen lijkt wel.

Service
Anoniem
25/07/2014
8

service en goede afhandeling van de afgesproken datum en tijd

Verkoop
Anoniem
24/07/2014
8

alles is naar wens verlopen

Service
Anoniem
23/07/2014
7

Goede en vriendelijke service. In de prijs kwaliteit verhouding is de prijs hoog.

Service
R Alkhoven (Zevenbergen )
23/07/2014
7

Ik ben tevreden over mijn dealer. Jammer is het dan ook dat Toyota nl niet terugkomt op mijn klacht over de kwaliteit van de sleutels.
Vriendelijke groeten r alkhoven

Service
Anoniem
22/07/2014
10

alles was volledig overeenkomstig wens/verwachting

Service
de Beer
22/07/2014
9

Klantvriendelijk; goede service; kennis van zaken

Service
Kate van Overveld (Zevenbergen)
22/07/2014
10

Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar of je nu een afspraak hebt of niet.
Er is altijd eerst overleg als er bijkomende kosten zijn zodat je nooit voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Kortom een heel fijn adres waar je je gelijk thuisvoelt en waar iedereen gelijkwaardig is en niemand zich boven de ander vind staan. Prima samenwerking en niet onbelangrijk een plezierige showroom met wachtruimte en lekkere koffie!

Service
Ruud de Vrijer (Zevenbergen)
22/07/2014
9

is een zeer goede dealer waar wij al circa 25 jaar komen.

Service
Jack Ossewaarde (Zevenbergen)
16/07/2014
9

Perfecte behandeling bij service- en onderhoudsbeurten.

Service
theo brok (vught)
16/07/2014
9

goede service vakbekwame monteurs

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Klantvriendelijkheid, service, geen bijzondere hoge kosten

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Eerlijkheid en aandacht voor de klant

Verkoop
Dhr. M. Stolk (Lansingerland)
09/07/2014
10

Persoonlijke service en een oprecht en eerlijk advies. Geen 'massa' maar een bedrijf waar je je als klant welkom voelt. Oók nadat de auto is verkocht en geleverd.

Service
Dhr.J.G.Soek (Standdaarbuiten)
09/07/2014
9

De mensen zijn altijd beleefd en je word snel en correct geholpen.

Service
mevr. a.w.p. hermans (prinsenbeek)
09/07/2014
9

vriendelijkheid en erg behulpzaam

Service
Peter (Etten-Leur)
09/07/2014
9

in de buurt, vriendelijk, professioneel, koffie, wifi, dus logisch

Service
Dhr koeken (Prinsenbeek)
08/07/2014
8

Goede garage vriendelijke mensen

Service
mevr lmj joosen (Etten-Leur)
08/07/2014
8

Deze mensen zijn keurig en correct.

Service
P . v. Oosterum (Etten-Leur)
08/07/2014
8

Goed niet te groot bedrijf wat rustgevend en familiair overkomt reparaties correct uitvoert en de onkosten niet opvoert door onderdelen te vervangen die niet nodig zijn om te vervangen .

Service
Wessels J
08/07/2014
9

Zeer kundige en goede afspraken

Service
Anoniem
07/07/2014
8

de laatste keren zijn er wat kleine dingen die dan tesamen wat irritatie oproepen, zoals een ruitenwisser die tot twee keer toe verkeerd wordt vervangen en koplampen die al na drie maanden vervangen moeten worden. En als belangrijkste punt het verhaal over de navigatie die niet ge-update kan worden, dit vind ik echt heel slecht.

Service
Anoniem
07/07/2014
8

Prima service altijd

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Vriendelijk personeel. Niet te formeel. Klaar terwijl u wacht.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

goed en vriendelijk geholpen

Service
Krol (Etten-Leur)
26/06/2014
9

Vriendelijk, goede service, goede uitleg wat er gedaan is, klantvriendelijk personeel.

Verkoop
S. Steijger (Standdaarbuiten)
16/06/2014
9

In een ontspannen en vriendelijke sfeer tot overeenstemming komen.

Service
Harry Zandbelt (Prinsenbeek)
11/06/2014
8

Houdt zich altijd keurig aan de afspraken. Hoe de monteur zijn werk doet, is van mijn kant nooit te beoordelen. Aan het resultaat is in elk geval niets op aan te merken.

Service
J.P. Matthee (Fijnaart)
11/06/2014
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
10/06/2014
10

Klant vriendelijk en je wordt altijd goed behandeld.

Service
Anoniem
04/06/2014
7

goede voorlichting en service

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.